søndag den 25. januar 2015

Ejerboliger i "Udsigten"


Det store og attraktive byggeri "Udsigten" på Margretheholmen nærmer sig sin afslutning. Der er kun fire ledige lejeboliger tilbage. Boligerne i de sidste to etaper kommer til salg medio februar

En central bolig i det traditionelle City er ofte ensbetydende med en vis mængde støj. Men tager man også det "nye City" med i betragtning, så er mulighederne mange. For eksempel i byggeriet "Udsigten" på Margretheholm, der er placeret med den helt rigtige blanding af by og grønne omgivelser.
Sidste del af opførelsen er i gang nu, og byggeriet består af i alt seks etaper. De første fire er lejeboliger, og her har der allerede været indflytning i langt den største del af boligerne.  P.t. er der kun fire lejeboliger tilbage, og fra midten af februar kommer boligerne i de sidste to etaper også ud i markedet. Disse bliver til gengæld ejerboliger, og salget vil foregå gennem home Lone Bøegh Henriksens nye projektforretning, home Projektsalg København SV.
Udsigtens seks etaper opføres i otte etager højde, og i alt bliver der 458 lejligheder. Det imponerende byggeri er tegnet af tegnestuen Vandkunsten og har en række fællesfaciliteter samt gode parkeringsforhold i stueetagen.
Byggeriet ligger lige ved Lynetten Havn og har som facader en kombination af tegl og betonelementer, der mod vest inddækkes af en stålkonstruktion med store udsigtsaltaner. Herfra er der flot udsigt mod Københavns tårne.

Interesse fra start
Byggeriet er udviklet af Sjælsø Management for bygherrerne PKA og Topdanmark, der har valgt home Lone Bøegh Henriksen som samarbejdspartner.
"Byggeriets størrelse alene gør det til en stor opgave, men der har faktisk været fin interesse lige fra begyndelsen i 2013, hvor vi startede op med de første udlejninger, da de første etaper stod klar," siger indehaver Lone Bøegh Henriksen.
Boligerne er i størrelsen 80 til 150 kvadratmeter, og alle lejligheder er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer samt udgang til den store vestvendte altan.
Materialevalget er ligeledes holdt i den eksklusive ende med egetrægulve og Invita køkkener. Der er elevator i alle opgange med adgang til stueetagens parkering, cykelparkering og depotrum.

Godt indeklima og lavenergi
Der er tale om lavenergiboliger, som opfylder kravene til energimærkning A2. Desuden opsættes der solceller på tagene. Det lave varmeforbrug opnås ved at anvende optimal isolering i ydervægge, varmegenindvindingsanlæg og to-lags energiruder. Samtidig er der sørget for et fantastisk indeklima på grund af et luftrensende ventilationsanlæg, der også sænker luftfugtigheden.
"De sidste to etaper består af i alt 150 boliger, og der bliver indflytning fra medio marts måned," siger Lone Bøegh Henriksen.

Ingen kommentarer: