onsdag den 2. april 2014

Fokus på helårsboliger


Frem til 1. april var der 11 forretninger under home Lone Bøegh Henriksen A/S, men det antal er nu beskåret til 10 – og fra 1. maj til 9. Det skyldes, at vi har besluttet at sælge vores to forretninger i Frederiksværk og Helsinge, der primært henvender sig til fritidshusmarkedet, til nye ejere.

Dette segment er meget anderledes end markedet for helårsboliger, og derfor er det oplagt, at de to forretninger får en ny ejerkreds, mens home Lone Bøegh Henriksen fortsætter med lejligheder, villaer, rækkehuse samt markedet for projektboliger, der igen for alvor begynder at vokse.

Tidspunktet er velvalgt, for boligmarkedet er her i foråret 2014 for alvor kommet tilbage på rette spor efter årene i krisens kølvand. Nu går det stærkt de fleste steder, og vi har rigtig meget at se til. Med 9 forretninger i og omkring Det Grønne Område samt i København kan vi nu fokusere 100 procent på formidling af helårsboliger.

Samtidig får de nye indehavere i Frederiksværk og i Helsinge mulighed for at stille skarpt på fritidshusmarkedet på Nordkysten – uden at blive blandet ind i dagligdagen i de øvrige 9 forretninger. Dermed bevarer vi spidskompetencerne, hvor de er bedst brugt.

I årets første måneder har boligsalget gennem home-kæden samlet været på et godt niveau svarende til indeks 115 i forhold til samme måneder sidste år. Men det har været endnu bedre hos home Lone Bøegh Henriksen A/S. Faktisk ligger vi i perioden i indeks 150. Travlheden betyder fuld opmærksomhed og kompetent service fra vores ejendomsmæglere for at få køberne og sælgerne til at mådes i ordentlige handler, som begge parter kan være tilfredse med.


Det kræver naturligvis vores fulde fokus, for vi lever af tilfredse kunder. Hos home Lone Bøegh Henriksen vil helårsboligmarkedet derfor fremover få hele vores fokus, og det er ærligt talt godt for både købere og sælgere.

Lone

Ingen kommentarer: