tirsdag den 1. april 2014

Markant øget interesse for projektboliger


Hos home Lone Bøegh Henriksen finder du vel nok landets største udvalg af nybyggede by-lejligheder og rækkehuse.

Trods en omfattende byfornyelse gennem årene består København stort set af etagebyggeri af ældre dato. Men det er muligt at finde helt nyt moderne byggeri, hvor indretning, indeklima og energiforbrug er på et niveau, som matcher fremtidige boligejeres krav.
For godt nok har nybyggeriet været afdæmpet i årene efter krisen, men nu er der kommet ny positivitet i markedet i takt med, at det traditionelle boligmarked er kommet tilbage i gear. Derfor er de professionelle projektudviklere igen aktive i store dele af Hovedstadsområdet.
”København vokser med 1000 nye indbyggere hver måned, så der er et mærkbart behov for flere boliger. Køberne og lejerne vil have god beliggenhed, kvalitet og energirigtige løsninger - og det lever de nye projekter i høj grad op til,” siger Lone Bøegh Henriksen, som har lang erfaring med salg og udlejning af projektboliger.

Bo ved vand og bypark
De seneste seks-syv år har hun sammen med en gruppe medarbejdere haft særlig fokus på projekter, og har derfor et godt og tæt samarbejde med de forskellige projektudviklere og investorer.
Et af de spændende og nye projekter er det nyeste byggeri på Margretheholmen. Det drejer sig om ”Udsigten”, som er udviklet af Sjælsø, der har formået at etablere den helt rigtige blanding af by og grønne omgivelser.
”Udsigten” opføres i syv etager inkl. penthouse og er orienteret, så beboerne fra lejlighederne får en fantastisk udsigt over Holmen, Amalienborg og resten af København. Margretheholm er allerede i hastig udvikling, idet Sjælsø gennem de sidste år har opført rækkehuse på området, hvor de første beboere allerede er flyttet ind. 
”Næsten alle lejligheder i første etape er udlejet, og de første beboere er flyttet ind. For nylig startede vi så udlejningen op af boliger i etape 2, og det går også rigtig godt,” siger indehaver Lone Bøegh Henriksen.
”Udsigten” kommer fuldt udbygget til at bestå af seks etaper i otte etagers højde. Det imponerende byggeri er tegnet af tegnestuen Vandkunsten og har en række fællesfaciliteter samt gode parkeringsforhold i stueetagen.
Se meget mere om det spændende projekt her.

Ingen kommentarer: