onsdag den 3. april 2013

Skovtofte-premiere blev et tilløbsstykke


 

180 kiggede forbi i flot forårsvejr, da der 2. påskedag for første gang var åbent hus i det nye attraktive boligprojekt Skovtofte i Virum. 10 af 16 rækkehuse allerede reserveret.

Vores ejendomsmæglere havde travlt, da der mandag den 1. april blev holdt premiere-åbent hus i Skovtofte i Virum – et stort nyt boligprojekt på en flot naturgrund. Det 50.000 kvadratmeter store område tæt på Mølleådalen og Bagsværd Sø, som indtil 2009 husede det Socialpædagogiske Seminarium, omdannes til et spændende boligområde. Når hele projektet er færdigt, vil Skovtofte bestå af 21 ejerlejligheder fordelt i de tre palæejendomme fra 1900-tallet. Desuden opføres 50 nye rækkehuse på grunden.
Det er de første 16 af disse rækkehuse, der nu er kommet til salg. Og efter de besøgendes interesse at dømme, så bliver Skovtofte en stor succes. Det stod klart efter premieren, hvor ejendomsmæglerne fra home Lone Bøegh Henriksen lavede 10 reservationer ud af 16 mulige.

Indflytningsklar sidst på året
”Interessen var meget stor, og ikke kun for rækkehusene, for rigtig mange spurgte interesseret til materiale om de kommende 21 lejligheder, som kommer til salg på et senere tidspunkt,” fortæller Lone Bøegh Henriksen, der varetager salget af boligerne for bygherren Borohus Skovtofte.

Rækkehusene, hvor de første 16 er indflytningsklar sidst på året, bliver i både et og to plan og varierer i størrelse fra cirka 100 til 150 kvadratmeter. De opføres i små grupper med to-tre enheder i hver, der placeres forskudt for hinanden, hvilket giver god privathed for den enkelte bolig. Rækkehusene bliver opført med energiøkonomi for øje, blandt andet med solceller på taget.

”Vi glæder os til at tage imod endnu flere besøgende ved andre åbent hus-arrangementer. Interesserede har muligheden igen på søndag den 21. april,” siger Lone Bøegh Henriksen.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

I skriver tá 10 er reserverer - når man ser på skovtofe.dk er der solgt 4 og 1 reserveret. Er køberne sprunget fra eller er skovtofte.dk ikke opdateret?

Lone Bøegh Henriksen sagde ...

Der er fortsat meget stor interesse for Skovtofte projektet. Vi forventer, at kunne præsentere prøvehuset medio juni og har godt 150 familier skrevet op, som ønsker at komme til premiere på dette. Flere af disse har udtrykt ønske om køb, hvis prøvehuset indfrier deres forventninger.

Lone