torsdag den 12. juli 2012

Ingen håndværkertilbud til studerende


Et forældrekøb er godt i stand. Unge og deres forældre går efter indflytningsklare lejligheder

Tiden nærmer sig, hvor unge i tusindvis søger mod de større byer for at studere. For nogle er boligjagten allerede skudt i gang efter et forældrekøb.
Fra vores ejerlejlighedsforretninger lyder det samstemmende, at forældrene går efter lejligheder, hvor de ikke behøver at lave det store. Håndværker-tilbud er som hovedregel ikke noget for en studerende.
”Standen af lejligheden er vigtig, for de færreste vil lave noget selv. Det er typisk en to-værelses lejlighed, som er lige til at flytte ind i,” siger Lone Bøegh Henriksen.
Hun  fremhæver, at kravene til god stand hænger sammen med, at forældrene ønsker at kende den samlede pris for lejligheden, at mange ikke har tid til at sætte i stand selv og måske endda bor i den anden ende af landet. Omvendt har unge også klare ønsker og krav til deres kommende bolig.

”Der behøver ikke at være nyt badeværelse eller køkken - bare det er vedligeholdt. Og så vil de have et stort badeværelse. Ikke brus over toilet, men særskilt brus,” siger hun og tilføjer:
”Med de nuværende lave priser og ultralave rente kan et forældrekøb være billigere end en tilsvarende lejebolig."
Går man med tanker om et forældrekøb, så tilbyder vi hos home LBH endnu et informationsmøde i sensommeren. Tilmelding kan ske på home.dk under punktet forældrekøb. Hvis man ikke kan vente så længe, så er ejendomsmæglerne klar med hjælp i forretningerne.

Forældrekøbsaften i København 29. august: Tilmeld dig her

Ingen kommentarer: