onsdag den 29. februar 2012

Vi ruller den røde løber ud


Der kan sagtens sælges boliger – men prisen er afgørende. Lad os vurdere din bolig og få den med i vores Åbent hus - samtidig med, at du deltager i lodtrækningen om 25.000 kr. til et IKEA-køkken

Vi ruller den røde løber ud og holder åbent hus i tusindvis af boliger over hele landet i weekenden den 21.‐ 22. april 2012 – også her i området. Alle, der bestiller en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos home senest 20. april 2012, er med i lodtrækningen om et IKEA-køkken til 25.000 kroner.
Arrangementet bliver blandt andet bakket op af radiospots og massiv annoncering i ugeaviser og dagblade.

Vi opfordrer derfor boligsælgere til at komme ud af busken nu, hvor boligmarkedet går ind i sin højsæson. Lige nu er renten rekord lav for køberne, hvilket gør det ekstra attraktivt at købe bolig i øjeblikket.
Selvom der generelt er mange boliger til salg, så mangler vi flere steder både villaer og lejligheder. Og et stort åbent hus arrangement kan være den helt rigtige måde at gå i markedet på.

”Boligkøberne higer konstant efter nyheder til den rigtige pris. De kan sælges – og dem kan vi aldrig få for mange af,” siger Lone Bøegh Henriksen og forklarer, at boliger som er sat til salg til realistiske priser, typisk bliver solgt i løbet af 3-6 måneder.

Det er vigtigt at fokusere på, hvilke boligbehov man faktisk har, og hvordan markedet ser ud lige nu. Bor man i en bolig, der er for lille eller for stor, eller ligger den upraktisk i forhold til jobbet, så er det dét, der er vigtigt. Ikke hvad man kunne få for huset for tre år siden. Alle boliger er i øvrigt faldet i pris, og derfor er det langt vigtigere at kigge på bytteprisen end ’fantasiprisen’ fra fortiden. Mange flytter til en større bolig, og den større bolig er ofte faldet mere i pris end den, man sælger.

”Men mange boligejere går i den fælde, at de tænker tilbage på, hvad de engang kunne få for deres hus, og de kigger frem og gætter på, hvordan markedet vil udvikle sig - i stedet for at fokusere på deres boligbehov lige nu og muligheden for at komme videre i livet,” siger Lone Bøegh Henriksen.

Se mere om IKEA konkurrencen her.

Ingen kommentarer: