tirsdag den 3. januar 2012

Godt nytår og velkommen til 2012


Jeg vil gerne starte med at ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår. For jeg tror, det bliver et godt nyt år, selvom krisen fortsat træder lidt på boligmarkedets bremse.

Hos home LBH mærkede vi naturligvis også krisen i 2011. Men alligevel kan vi se tilbage på et år, hvor vi gennem vores 10 forretninger i København, Det Grønne Område og Nordsjælland har formidlet rigtig mange handler.

Helt nøjagtigt har vi for vores kunder solgt 750 boliger af alle typer gennem de seneste 12 måneder. Det betyder, at home Lone Bøegh Henriksen har hjulpet 1500 familier med enten af sælge eller købe helårs- eller fritidsbolig. Det er trods alt nogle stykker.

Derfor starter vi 2012 som vi sluttede 2011 - i fuld fart. For vi ved, at vi skal yde en ekstra indsats for at få succes. Vi starter året med et stort Åbent Hus arrangement på søndag den 8. januar, hvor vi byder alle interesserede mulige købere indenfor i flere hundreder af de boliger, der er til sal gennem home LBH. Se på home.dk hvornår dørene i de enkelte boliger er åbne.

Lone

Ingen kommentarer: