tirsdag den 20. december 2011

Vi kickstarter 2012


8. januar holder vi åbent hus i flere hundrede boliger i vores lokalområder

Endnu er der et par dage til juleferiens start. Men hos home Lone Bøegh Henriksen er vi langt fra juleferieklar, for vi har valgt at kickstarte 2012 med et Nytårs Åbent Hus, og det er vi i fuld gang med at planlægge. Det finder sted søndag den 8. januar.

Alle vores ejendomsmæglere vil være i gang denne søndag og klar til at åbne hoveddørene i villaer, rækkehuse og lejligheder for interesserede. Der vil være boliger af alle typer og i alle prisklasser med i arrangementet, så hvis du er boligsøgende, kan du roligt planlægge at bruge nogle timer i selskab med homes kompetente ejendomsmæglere.

”Efter en turbulent sommer med stor stilstand er året sluttet noget bedre af. Især mange lejligheder er blevet handlet gennem de seneste seks uger, og det er min forventning, at tendenser vil fortsætte efter årsskiftet,” siger Lone Bøegh Henriksen.

Få din bolig med
Enkelte steder går det så godt, at vi rent faktisk kan konstatere, at vi mangler ”varer på hylderne”. Så hvis du går med flytteplaner, er det nu, du skal kontakte din lokale home-forretning og få en uforpligtende vurdering. Så kan din bolig måske nå at komme med til Åbent Hus 8. januar – hvis den da ikke er solgt forinden!

”Renten er rekord lav, udbuddet stort og boligpriserne på et attraktivt niveau, så det er alt i alt et fordelagtigt tidspunkt til boligkøb,” siger hun.

Åbent Hus er en stor fordel for de mulige købere, der endnu ikke er helt sikre på, hvad de går efter. Det er nemlig muligt at besøge mange boliger på kort tid, og dermed får man et stort sammenligningsgrundlag.

De præcise tidspunkter for, hvornår der er Åbent Hus i de enkelte boliger kan du se i vores næste avis, der husstandsomdeles i uge 1 - eller på home.dk i dagene op til arrangementet.

1 kommentar:

VON RATHSACH sagde ...

2012 - UHØRT LAV RENTE - KØB BOLIG NU

At et afklaret boligmarked er på vej, afspejler en stabiliserende fornuft knyttet til kunsten at formidle bolig.

Flere mæglere - af de alt for mange - er forsvundet, er gået fallit. Der er givetvis et udskillelses - løb, hvor de kompetente bliver tilbage. Sundt for branchen, at det bliver et adelsmærke at overleve.

Kick - start er et kedeligt ord : hvorfor ikke anvende det gode danske : at gøre sig umage - extra årvågenhed og nærværende kompetence. Alt for mange mæglere har profiteret i opgangstider med ublu løfter og gå på vandet mentalitet. Dette er slut, nu handler det om egentlig kompetence og håndtering af både køber og sælger. Sundt.

At tænke kreativt i formidlingen er tillige kunsten at finde frem til blivende værdier, fx herlighedsværdierne : arkitektur - beliggenhed - faciliteter - rekreative områder - det exclusive ( modsat det poppede dumsmarte eller endda vulgære ) - nabo - skab osv

Mød 2012 med et boligkøb - for livet, en bolig som på lang sigt opfylder et tænkt behov : natur - kultur - skole - universitet mm - rummelighed til udfoldelse eller familieforøgelse - et hjem, modsat et investeringsspekulativt objekt -

Vælg altså bolig med omhu - efter beliggenheden som udgangspunkt, så bevares værdien - også i en krisesituation.

Køb medens renten er lavest - det er dumt at udskyde eller kalkulere med prisfifleri - de kompetente mæglere - har sat en pris, som er realistisk, som køber ikke skal lege med - så bliver køber nemlig til en utroværdig handelspartner, som sælger ikke vil tale videre med.