onsdag den 9. november 2011

Ti år med home LBH


Den 1. november kunne Catrina Kjeldsen, home Søborg/Dyssegaard, fejre ti års jubilæum

Catrina Kjeldsen startede som elev hos home Lone Bøegh Henriksen i november 2001 – kun kort tid efter 11. september angrebet, hvor verden fra den ene dag til den næste blev forandret.

Catrina havde på det tidspunkt haft et sabbatår efter studierne, og elevansættelsen var kulminationen på en gammel drøm om at blive ejendomsmægler.

”Jeg blev ansat af Lone, som dengang blot havde tre home-forretninger, men alligevel var hun allerede både driftig og innovativ. Derfor var det en meget spændende virksomhed at blive en del af,” fortæller Catrina Kjeldsen.

Siden er der sket meget, og i dag er home LBH en af branchens største virksomheder med ti forretninger i København, Det Grønne Område og Nordsjælland.

I løbet af årene har Catrina været omkring forretningerne i Lyngby og Hillerød, men de fleste år er foregået i Søborg/Dyssegaard, hvor hun i dag har titel af teamleder.

Efter endt elevtid kom statsautorisationen i hus, og senere blev Catrina ligeledes uddannet valuar.

”En af de helt store fordele ved at være ejendomsmægler i denne virksomhed er, at Lone Bøegh altid har satset på udvikling og videreuddannelse. Det betyder, at man altid er under uddannelse og bliver bedre til sit fag. Det er en enorm styrke for virksomheden,” fortæller hun.

Ingen kommentarer: