lørdag den 8. oktober 2011

Skilsmisse oftere bag salg


Ejendomsmæglerkæden home oplever, at bolighandler på grund af skilsmisse fylder lidt mere i handelsstatiststikkerne end tidligere

Før finanskrisen var det ikke unormalt, at den ene part efter en skilsmisse valgte at blive i den tidligere fælles bolig og derfor købte den anden part ud. Men det sker sjældnere i dag. En af årsagerne er, at bankerne har strammet kravene til rådighedsbeløb, og det er derfor svært at få lov til at blive boende.

Samtidig er det også en kendsgerning, at dårlig økonomi kan være en medvirkende faktor til at udløse en skilsmisse, og derfor siger det sig selv, at hvis økonomien er dårlig, er det urealistisk for blot den ene part at fortsætte som ejer af boligen.

”Mange gange vælger parterne at sælge boligen for derefter at købe en mindre bolig – eller eventuelt træde ind på leje-markedet, indtil der igen er kommet styr over økonomien. Når den fraskilte finder en ny partner, kommer der igen overskud i økonomien til at købe ejerbolig, forklarer kommunikationschef Mads Ellegaard i home.

Selv i de tilfælde hvor den ene part rent faktisk bliver i boligen efter skilsmissen, ender det ofte ret hurtigt med et salg.

”Når en ny partner kommer ind i billedet, er det typiske, at man vælger at finde en ny fælles bolig for på den måde at lave en ny fælles start,” siger han.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Dr. Agbazara er en stor mand,denne læge hjælpe mig med at bringe tilbage til min kæreste, der bryder op med mig for et år siden med hans kraftfuld spell casting og i dag er hun tilbage tigger om at acceptere hende tilbage. så hvis du har brug for hans hjælp i et forhold eller ægteskab problemer kan kontakte ham på e-mail: ( agbazara@gmail.com ) eller WhatsApp ( +2348104102662 ). Og få løse dit problem som mig.