tirsdag den 11. oktober 2011

Flere kvinder bliver ejendomsmæglere


Siden 2001 er antallet af kvindelige ejendomsmæglere steget med 77 procent. På samme tid er antallet af mandlige mæglere blot steget 11 procent.

Det kan man læse en artikel om i det nyeste nummer af ”Ejendomsmægleren” – Dansk Ejendomsmæglerforenings magasin til medlemmerne. I artiklen bliver jeg interviewet om mit syn på det stigende antal – især yngre – kvinder, som vælger en karrierevej i denne branche.

Jeg fortæller blandt andet, at jeg tror stigningen til dels skyldes, at flere kvinder i dag fokuserer på karrieren i en tidlig alder. Kvinder i ejendomsmæglerbranchen er ekstremt fagligt kompetente. De fokuserer benhårdt på at uddanne sig godt og får tårnhøje karakterer.

Samtidig er de fleste kvinder meget servicemindede, hvilket blandt andet er det, der tiltaler dem ved ejendomsmæglerfaget. Jeg oplever, at mange kvinder bliver tiltrukket af jobbet som ejendomsmægler, fordi den gode kundeoplevelse er i fokus. Kvinder har et omsorgs-gen og er derfor rigtig gode til at sætte sig i kundens sted og til at skabe tryghed for familier, der står over for at skulle købe bolig.
Du kan læse hele artikel i DE’s blad her.

Billedet her er af statsaut. ejendomsmægler Tina Hedegaard, der i denne måned kan fejre 10 års jubilæum her hos home LBH A/S. Hun startede som elev, blev siden butikschef og i dag er hun partner i virksomheden. Tina er et godt eksempel på, at dygtige og fokuserede kvinder kan gøre karriere i branchen.

Stort tillykke til Tina med jubilæet, som vi fejrede med en reception i fredags den 7. oktober.

Lone

1 kommentar:

Ejendomsmægler tilbud sagde ...

Super artikel. Helt sikkert