tirsdag den 6. september 2011

Kom til Åbent Hus og gør et kup


Vi ruller ’den røde løber’ ud for alle boligkøbere d. 18. september

Uanset om du er på jagt efter et hus, en ejerlejlighed eller et fritidshus, er boligmarkedet lige nu et åbent hav af muligheder for en god handel.
Det kan du ved selvsyn konstatere, når vi 18. september holder Åbent Hus og ’ruller den røde løber ud’ for købere i tusindvis af boliger over hele landet.

Aldrig har folk, der er nye på markedet eller blot vil skifte boligen ud, haft så meget at vælge imellem. Renten er historisk lav, og boligpriserne er de mest attraktive i flere år. Så glem for en stund alt om boligpakker fra Christiansborg. De bedste argumenter for at købe bolig nu, og de største gevinster ved at gøre det, er allerede til stede.

Åbent Hus er en god måde på kort tid at se mange boliger i forskellige kvarterer og dermed komme tættere på, hvor det er, man ønsker at bo i fremtiden.

”Erfaringen viser, at mange købere har behov for at se flere boliger, før de præcist ved, hvad de går efter. Derfor er Åbent Hus en oplagt mulighed for at sondere markedet,” siger indehaver Lone Bøegh Henriksen.

Mange steder i landet er boligerne markant lavere prissat end for et par år siden, og mange sælgere er meget interesserede i konkrete bud fra køberne.

Rådet fra home til køberne er, at man går i dialog med sælger.
”Det kan i sidste ende give en bedre handel end at vente på et generelt prisfald,” siger ejendomsmægleren.

I ugen op til Åbent Hus – selv samme uge hvor vi skal stemme til folketingsvalget – kan du på home.dk og i vores avis, homenyt, se, hvilke boliger der er med i Åbent Hus, og hvornår de kan opleves.

7 kommentarer:

VON RATHSACH sagde ...

FØRSTEGANGSKØBERE MED NÆSE KAN GØRE ET KUP :

Der er mange dejlige huse til salg, som allerede grundet markedet er parate til indflytning - til en uhørt lav pris. Slå dog til og køb - hvis du har råd.

Læger og andre akademikere i gode faste og vellønnede stillinger - som kommer fra en bylejlighed - kan opnå fantastisk favorable priser i boligkvarterer, som for blot få år siden, var reserveret til de absolut velhavende. Køb dog nu.

Åmosen ved Lyngby Sø er et af disse fornemme områder, som før havde priser op mod 10. mill. dkk. Flere af disse huse har været igennem et generationsskifte, da de første flyttede ind i 1955.

Retro er et sjovt ungdomshit idag : arkitekt Johan Christensen " oversatte " sine amerikanske skitser til disse huse, som blev bygget omkring en smuk æbleplantage 3 min fra Åmosen. Idag er de stadig efterspurgte grundet deres rummelighed og højloftede kæmpestue og skabsgang til værelserne.

Skovtoftebakken har både Lyngby Sø med Åmosen og Furesøen som rekreativt miljø - med masser af fugleliv og rådyr.

Lone Bøegh Henriksen sagde ...

Svar til Von Rathsach

Ja, retrobegrebet er virkelig kommet på mode – også på boligmarkedet. Vi ser rigtig mange af “gamle” boliger gennemgå imponerende renoveringer, så “retro-huset” efterfølgende kommer til at indeholder flotte, moderne løsninger. Dette gør sig især gældende ved de mest attraktive beliggenheder.

De traditionelt dyre områder er i forhold til for blot fire-fem år siden blevet mulige at flytte til for en stigende gruppe mennesker i takt med prisfaldet. Men det gør sig nu gældende over hele paletten. Hvor mange unge familier for få år siden nærmest var afskåret fra at gøre entre på boligmarkedet – med mindre de var i besiddelse af en større opsparing – kan de fleste være med i dag, såfremt tæring sættes efter næring.

Går man i købertanker, så er det altid en god ide at tage et møde med bankrådgiveren. De fleste banker, blandt andet Danske Bank, udarbejder meget gerne et boligkøbsbevis, så man fra starten er klar over, i hvilket økonomisk spektrum, man har mulighed for at søge.

Det er bare med at komme igang, for priserne er i bund, renten lav og udbudet stort.

Lone

JANE VON RATHSACH sagde ...

ÅMOSEN - LYNGBY SØ - SKOVTOFTEBAKKEN : HOME OKT 2011 - SALG : RETRO - VILLA - ark. Johan Christensen - autentisk - samme ejer siden opførelsen.

Der bygges nu kostbare etage - ejerlejligheder i dette attraktive område, som tilbyder alt : SKOLE -NATUR - KULTUR - SPORT - INDKØB - TRANSPORT - 12 MIN FRA KØBENHAVN ( spørg Helle Thorning )

RÅDYR OG FANTASTISK FUGLELIV - STIER LANGS SØEN.

VON RATHSACH sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
VON RATHSACH sagde ...

RETRO - VILLA LYNGBY SØ / ÅMOSEN - SKOVTOFTEBAKKEN ARK.JOHAN CHRISTENSEN

Retro begrebet er alene knyttet til at fastholde - retur - til - eller tilbageføring - modsat ofte vulgær eller misforstået modernisering - af netop ældre fornemme arkitekttegnede huse. Ark. Johan Christensens huse fortjener netop dette retro - begreb, dersom de fremstår autentiske - eller ligefrem bevaringsværdige.

Altså IKKE sortglaseret tegl eller Dubai køkken.

Jørn Utzons Romerhuse - Fredensborg & Helsingør fastholdes på dette - tilsvarende som vi kender det fra de dejlige Plesner ejendomme på Skagen og i Ringkøbing. Dragørs bedste arkitektur inviterer heller ikke til disse udisciplinerede misforståelser.

Real Dania har fuldgyldigt forstået og værdsat dette kvalitets - begreb. Flere steder i Danmark har de købt og tilbageført huse eller ejendomme, netop for at vise sam - og eftertiden at der skal være en god byggeskik som adler den oprindelige arkitektur - hvis den altså har vist sig værdig til bevarelse.

Romerhuset af Utzon blev sidste år erhvervet af Real Dania og er netop ved at blive ført tilbage til de værdier, som ark. Jørn Utzon tænkte.

Johan Christensen husene - SKOVTOFTEBAKKEN - besidder samme ejerskab til retro - begrebet. De skal ikke ændres til noget andet.

Tiden har vist at netop også ark. Johan Christensens huse fra 1954 - inspireret af amerikanske rumplaner - holder. 2011 efterspørges og værdsættes disse huse ved Lyngby Sø / Åmosen stadig af progressive købere med sans for rummeligheden.

Ark. Jørn Utzon tegnede sit eget hus i Hellebæk - alt er præcis intakt i samme ånd - dette er retro -

Modetøj inspireres af ældre tøj - vintage - som købes og sælges fra særlige forretninger - og så småt er ved at blive markedsført af auktionshuset Lauritz. Længe er diverse porcelænsdesign fra Aluminia blevet efterspurgt - det er faktisk de samme mennesker, som idag gerne vil eje et Johan Christensen hus - fordi det er tidløst og rummeligt - ærligt - højloftet og meget lyst.

VON RATHSACH sagde ...

PS !

RETRO ER INTERESSANT - AMERIKANSKE 2011

ARKITEKTER PRISER DE DANSKE GENUINE RETRO - HUSE

DANSK ARKITEKTURS GULDALDER - SIGER DE

ARK. JOHAN CHRISTENSEN VAR FREMSYNET / VISIONÆR

VON RATHSACH sagde ...

WAALPAPER Magasine nov. 2011 - viser RETRO : London - med træ og rummelighed - som Johan Christensen arkitektur - SKOVTOFTEBAKKEN 10 - Danbolig 45 85 12 30