tirsdag den 13. september 2011

Bliv klogere på boligmarkedet efter valget


INVITATION: Kom til boligmøde i dit lokalområde

Overvejer du at købe eller sælge bolig – eller at få mere ud af din nuværende bolig? Eller er du lidt afventende pga. de mange politiske udmeldinger og usikkerhed om økonomien?

Snart kan du få svar på dine boligspørgsmål ved at tilmelde dig ét af Danske Banks boligmøder. I et samarbejde mellem Danske Bank, Realkredit Danmark og home bliver der afholdt hele 58 boligmøder i forskellige byer rundt omkring i landet.

”Vores erfaringer fra tidligere år har vist, at mange deltagere har været glade for at få mere information om boligmarkedet, samt hvad det betyder lokalt og for den enkelte deltager. Vi forventer, at interessen i år vil være mindst lige så stor,” siger Lone Bøegh Henriksen, indehaver home LBH A/S.

Store regionale udsving
På møderne gennemgås blandt andet ’boligmarkedet lige nu’, lånemuligheder og betydningen for det gode liv. Du får tips til, hvordan du får mere ud af din boligøkonomi, det aktuelle lokale boligmarked, renteudviklingen og finansieringsmulighederne.

”Der er sket store udsving på boligmarkedet de senere år, og det kan være vanskeligt at danne sig et overblik – især fordi de regionale udsving er så markante,” siger Lone Bøegh Henriksen.

Her kan du læse mere om boligmøderne (klik på boksen om boligmøder til højre på forsiden), og du kan tilmelde dig det af de 58 møder, der passer dig bedst. Du kan selvfølgelig også ringe eller kigge inden for i en Danske Bank filial eller home-forretning for at høre mere og tilmelde dig.

Møderne starter kl. 18 og varer 2 timer (i Hillerød starter vi dog allerede kl. 17). Der afsluttes med en let anretning.

Boligmøder her i området
København K. 29. september
Lyngby 3. oktober
Hillerød 3. oktober
Frederikssund 5. oktober
Lyngby 10. oktober
Ballerup 12. oktober
Lyngby 13. oktober

Læs mere her

Ingen kommentarer: