fredag den 9. september 2011

130 nye attraktive boliger ved Lyngby Sø


Opførelsen af etape 2 i Lyngby Søpark er i fuld gang – hele projektet tilendebragt i løbet af foråret 2012

Sjælsø er i fuld gang med opførelsen af den store etape 2 på 130 attraktive sønære boliger på Mortonsvej i Lyngby, der tidligere husede Lyngby Tekniske Skole. Byggeriet er på i alt 172 boliger, hvoraf de første 42 blev opført og solgt som ejerlejligheder i 2009. Siden blev den resterende del af byggeriet solgt til PKA, der har valgt at de 130 kommende lejligheder skal være lejeboliger.

Selve udlejningen er lagt i hænderne på home Lone Bøegh Henriksen, der har stor erfaring med udlejning af projektboliger.

”Vi forventer en ganske flot efterspørgsel på boligerne. Dels er den sønære beliggenhed helt i top, dels er der tale om attraktivt kvalitetsbyggeri, så jeg er ikke i tvivl om, at mange vil besøge vores åbne huse i bebyggelsen,” siger Lone Bøegh Henriksen.

De første lejligheder bliver indflytningsklare 1. november, og hele byggeriet er færdigt i løbet af foråret 2012.

Det har været højt prioriteret at planlægge bebyggelsen så de gode udsigtsforhold udnyttes bedst muligt. Samtidig vender boligerne således, at der bliver sydvest-vendte terrasser og altaner til lejlighederne.
Materialevalget er af meget høj kvalitet, og arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen har sørget for en moderne indretning med store lysindfald.

De nuværende og kommende beboere har fremragende muligheder for naturoplevelser. Hvad enten man går, løber eller sejler kano eller kajak, så er området ved Lyngby Sø, Mølleåen og Furesøen lige uden for døren.

Se mere om bebyggelsen på: www.lyngbysoepark.dk eller kontakt home i Lyngby.

Ingen kommentarer: