tirsdag den 30. august 2011

Landsdækkende Åbent Hus i september

Brug en dag på boligmarkedet og find din drømmebolig i lokalområdet


Boligmarkedet er lige nu et åbent hav af muligheder for en god handel. Det kan du ved selvsyn konstatere, når vi i hele home-kæden holder Åbent Hus i tusindvis af huse, lejligheder og sommerhuse over hele landet søndag den 18. september.

Aldrig har folk, der er nye på markedet eller blot vil skifte boligen ud, haft så meget at vælge imellem. Samtidig er renten historisk lav, og boligpriserne er de mest attraktive i flere år. Så glem alt om boligpakker fra Christiansborg er det eneste lyksaliggørende... De bedste argumenter for at købe bolig nu - og de største gevinster ved at gøre det - er på markedet allerede.

Se meget på kort tid
”Vores erfaringer med Åbent Hus er, at mange købere har behov for at se flere boliger, før de præcis ved, hvad de går efter. Derfor er Åbent Hus en oplagt mulighed for at sondere markedet,” forklarer indehaver Lone Bøegh Henriksen.
Ikke mindst hvis man skal flytte til et nyt, ukendt sted, kan de mange åbne døre være en weekendudflugt værd. Det er en god måde på kort tid at se mange boliger i forskellige kvarterer og dermed komme tættere på, hvor det er, man ønsker at bo i fremtiden.

Ligesom på almindelige fremvisninger er det også helt uforpligtende at møde op til Åbent Hus. Du behøver ikke engang melde din ankomst på forhånd – du dukker bare op på de anførte tidspunkter i lige præcis de boliger, du kunne tænke dig at se nærmere efter i sømmene.

Her i avisen eller på home.dk kan du se, hvilke boliger der her i området er med i Åbent Hus, og hvornår de kan ses.

Blandet besøgstal
Hos home Lone Bøegh Henriksen er ejendomsmæglerne på stikkerne hele dagen for at åbne dørene i flere hundrede boliger – i alle prisklasser og af alle typer.

”Vi ved af erfaring, at nogle boliger bliver meget besøgt, men andre får måske kun få mulige købere på besøg - og nogle enkelte slet ingen. Men alt i alt er jeg sikker på, at dagen vil give anledning til en stribe konkrete handler i løbet af de efterfølgende uger,” fortæller Lone Bøegh Henriksen.

Vi glæder os til at møde dig til Åbent Hus!

Ingen kommentarer: