onsdag den 3. august 2011

Bevar kærligheden til dit hjem – og hold gejsten


Udbuddet af boliger er rekord stort denne sommer. En skarp pris er et ultimativt krav for at få solgt – men de små detaljer kan også være det, der fik handlen i hus. Det ser vi ofte eksempler på.

”Kun boliger til skarpe priser giver resultater i øjeblikket, og fleste huse bliver handlet i løbet af de første to måneder – 26 % på landsplan - herefter falder salgsraten støt. Jo længere tid salget trækker ud, jo større afslag skal der typisk til for at komme tilbage i købernes søgelys. Det dokumenterer vores egen statistik også. Så prisstrategien fra start er lige nu særdeles vigtig,” siger kommunikationschef i home Mads Ellegaard.

Glem ikke kærligheden
Men de små ting tæller også – selv om det er hårdt arbejde at holde boligen i superform, mens den er til salg.

”Populært sagt må man ikke glemme kærligheden til sit hjem, selv om man mentalt er på vej væk, og salget måske trækker ud. Boligen mister hurtigt sjæl, hvis ejeren mister interessen for den. Hold humøret oppe, og bliv ved med at gøre de rigtige ting hver gang, der er fremvisning – også 20. gang, for det kan være køberen,” siger Mads Ellegaard og uddyber:

”Det må ikke være nusset, rodet eller lugte indelukket. En bolig er ikke bare en bolig, det er en drøm om et fremtidigt liv, og en boligkøber skal kunne forestille sig at bo der med familien. Hvis de ikke kan det, så vender de om i døren – for så er der jo mange andre huse at vælge imellem.”

Ingen kommentarer: