mandag den 16. maj 2011

Vær realistisk når du skal sælge


Et stort boligudbud - kombineret med en rente, der snart vil bevæge sig lidt op fra det nuværende meget lave niveau - betyder, at man skal være realistisk i sine forventninger til salget.

Vi ser ind imellem, at enkelte nye boligsælgere har urealistiske forventninger til, hvad de kan få for deres bolig ved at salg. En for optimistisk udbudspris vil næsten altid bevirke, at et salg trækker ud – måske endda i årevis. Dertil kommer at en bolig, der er til salg længe, mister nyhedens interesse blandt de mulige købere. Derfor må disse boliger ofte gennem en eller flere prisreduktioner, inden der findes en køber.

Hos home udarbejder vi en vurderingspris ud fra realiteterne i det nuværende marked. Nogle gange bliver vi fravalgt, fordi kunden vælger en anden mægler, som har sat en højere vurderingspris. Til gengæld har vi også set, at mange af disse boliger efterfølgende står til salg meget længe – og til sidst sælges til en pris, der er lavere end den pris, home fra starten blev fravalgt på.

Selvom salgsprisen naturligvis er et vægtigt parameter ved valg af ejendomsmægler, så spiller mange andre elementer også ind. Især er det vigtigt, at du har en god kemi med din mægler, at du føler dig tryg og i kompetente hænder hos en professionel sælger, der kan varetage dine interesser bedst muligt.

Et boligsalg indeholder både økonomi og følelser. Lad dig ikke forblænde af en urealistisk høj prisforventning, hvis du ikke føler, at mægleren er den rigtige rådgiver for dig. Chancen for at et salg trækker ud er stor, og måske skal du gennem flere justeringer af prisen. Det er ærligt talt ikke det optimale udgangspunkt.

Lone

1 kommentar:

Atlas Financial Service sagde ...


Lån fra $ 5000 til $ 50.000
Alle accepterede kredittyper
Modtag en låneafgørelse på få minutter
Få midler direkte til din bankkonto
Brug lånet til ethvert formål .kontaktinfo
E-mail: atlasloanfirm@outlook.com
whatsapp: + 1 (443) 345-9339