fredag den 25. marts 2011

Plads til fællesskabet


Kvistgårdhusene - Vi starter nu salget af ni nye boliger i første række til søen

Lidt uden for Espergærde finder du bebyggelsen Kvistgårdhusene. Fællesskabet består allerede i dag af 54 huse, og nu er yderligere ni bygget færdige og klar til salg.

Kvistgårdhusene er en del af projektet ”Bedre Billigere Boliger”, som De Forenede Ejendomsselskaber står bag. Tegnestuen Vandkunsten har tegnet bebyggelsen, der er lidt af et paradis for børnefamilier med en sø, masser af udendørs rum og frem for alt mange legekammerater.

”Trods de forholdsvis lave priser er der tale om kvalitetsboliger med materialevalg af høj kvalitet. Der bliver helt sikkert stor interesse, når vi åbner for salget af næste etape, som består af ni huse i størrelsen 125 – 154 kvadratmeter,” siger indehaver Lone Bøegh Henriksen.

Attraktive priser
Kvistgårdhusene ligger i fantastiske omgivelser midt i naturen og alligevel centralt – tæt på by, motorvej, gå-afstand til nærmeste station, og ikke mindst i gå-afstand til skole og daginstitutioner.

”Der er tale om en slags bofællesskab, selvom det er meget langt fra tidligere tiders kollektiver. Her har alle deres egne boliger med moderne køkkener, badeværelser og alle øvrige boligfaciliteter. Men selve området er et fælleskab, hvor børnene altid har legekammerater, og hvor forældrene har let adgang til andre voksne, når og hvis de ønsker det,” forklarer ejendomsmægleren.

Prismæssigt er Kvistgårdhusene også særdeles attraktive. Du kan få 125 kvadratmeter med to børneværelser for omkring 2.250.000 kroner.

Vi holder Åbent Hus i Kvistgårdhusene søndag den 10. april mellem kl. 13 og 15.
Yderligere information hos home Hillerød/Fredensborg, tlf: 8820 9330.
Se mere om Kvistgaardhusene her.

Ingen kommentarer: