fredag den 1. april 2011

Sikker handel i alle faser


Der er mange faser i en ejendomshandel. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en mægler, der har kompetencerne, redskaberne og markedsføringsplatformene til at finde frem til de eventuelle købere. Altså at du får den rigtige og frem for alt realistiske vurderingspris, at der udarbejdes en individuel plan for salget, at boligen markedsføres bredt over for så mange mulige købere som muligt, og at salget varetages af en dygtig, engageret og ordentlig sælger.

Tillid og god kemi mellem sælger og ejendomsmægler er derfor en uvurderlig faktor. Men for tryghedens skyld er det også vigtigt, at der er et team af professionelle kollegaer bag ejendomsmægleren, som kan varetage dokumenthåndtering og sagsbehandling i den forholdsvis omfattende og til tider komplicerede affære, en bolighandel kan være.

Hos home Lone Bøegh Henriksen A/S har vi vores eget service- og kompetencecenter, der med veluddannede specialister fører din handel sikkert i hus. Når underskrifterne er sat, går et stort apparat i gang, så alt ender på en tilfredsstillende måde. Der udarbejdes refusionsopgørelse ved overtagelsen, lån indfries eller aflyses, vi sikrer at købers skøde er tinglyst uden retsanmærkninger osv.

Alle disse lidt bureaukratiske men nødvendige elementer er en del af en helt almindelig bolighandel. Vores meget kompetente medarbejdere sørger for, at alt foregår rigtigt og smidigt, så du så hurtigt som overhovedet muligt kan få købesummen frigivet.

For det er ærligt talt vigtigt, at du føler tryghed gennem hele handelen.

Lone

Ingen kommentarer: