tirsdag den 15. marts 2011

Flere salgsmuligheder med arkitekt skitser


Kommende kunder kan gratis få lavet skitser af boligens muligheder, hvis de vælger at sætte til salg inden 1. maj.

Arkitekt skitser til ”brugte” boliger vinder frem på boligmarkedet. En synliggørelse af mulighederne i et klassisk parcelhus kan få flere mulige købere på banen, og derfor har home i samarbejde med virksomheden Xbo arkitekter tilbudt denne mulighed gennem et stykke tid.

home Lone Bøegh Henriksen inviterer derfor til Gå-hjem-møde om muligheden. Mødet finder sted onsdag den 30. marts kl. 18-20 hos Danske Bank på Lyngby Hovedgade.

”Vi vil gerne slå et slag for produktet, som vi kalder home Finish arkitektur. Derfor tilbyder vi nu denne service gratis til alle kunder, der vælger at sætte til salg inden 1. maj i år,” siger partner Tina Hedegaard, home LBH.

Skitseforslaget er et unikt redskab for sælgeren i salgsprocessen, da det hjælper potentielle købere med at se boligens muligheder med et arkitektonisk løft. Skitseforslaget kan derfor medvirke til et hurtigere og nemmere salg af boligen og en mere tilfreds køber.

Skitserne udarbejdes med udgangspunkt i hussælgerens ønsker og forslag, samt homes økonomiske vurderinger af, hvor meget der kan investeres i en arkitektonisk forbedring af boligen.

home Finish arkitektur består af:
• Plantegninger
• Facadetegninger
• Materialebeskrivelser
• Økonomisk overslag
• 2 timers gratis online arkitekthjælp

Er du interesseret, så bør du overveje at deltage i vores Gå-hjem-møde 30. marts. Du kan tilmelde dig hos din lokale home LBH-forretning. Såfremt det ikke er muligt for dig at deltage, så kan du kontakte din lokale home Lone Bøegh Henriksen forretning for at høre mere om muligheden for home Finish arkitektur. Du finder os i Søborg, Bagsværd, Kgs. Lyngby, Kbh. City, Ballerup, Herlev, Holte, Hillerød, Frederiksværk og Helsinge.

Ingen kommentarer: