torsdag den 17. marts 2011

Bedst ud af 168


home City-forretning kåret som bedste butik i hele home-kæden

For nylig blev home Lone Bøegh Henriksens forretning på Højbro Plads kåret som ”Årets Performer” blandt samtlige 168 home-forretninger i landet. Partner og daglig leder Tina Hedegaard oplyser, at succesen er kommet i hus ved hjælp at en meget ihærdig indsats fra de fem medarbejdere, der ud over traditionelt boligsalg også har haft travlt med salg og udlejning af projektlejligheder samt udlejning af almindelige lejligheder.

”Vi overtog forretningen i 2007 og har siden været i gang med en lang og gennemgribende proces, hvor vi hele tiden har stilet mod, at home City skulle være en slags flagskib for forandring og innovation i branchen,” siger hun.

Tina Hedegaard har fra sit skrivebord på Højbro Plads i hjertet af København intet mindre end første parkets udsigt til udviklingen på det danske boligmarked. For København er en slags epicenter for alle nye bølger på ejendomsmarkedet – både når det går op, og når det går ned.

Ekspert i forandring
Da finanskrisen ramte, var det home City, der blev ramt først, da forretningen inden krisen primært formidlede ejerboliger i projektbyggeri.

”Dette marked døde ud næsten fra den ene dag til den anden. Så vi var tvunget til at ændre strategi. I dag er forretningen særdeles velfungerende, og vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Vi er simpelthen blevet rigtig dygtige til at leve med forandringer,” siger hun.

Det betyder, at hvor man tidligere primært solgte projektlejligheder, så håndterer home City i dag alle aspekter af ydelser på boligmarkedet – traditionelt boligsalg, projektboligsalg, andelsboligsalg samt udlejning af både nye og ældre lejligheder.

”Det kan naturligvis kun lade sig gøre, fordi home LBH med 10 forretninger og 80 ansatte er et meget homogent team, der konstant kan udvikle folk med spidskompetencer. Det vil sige, at vi har mulighed for at flytte rundt på medarbejderne, hvis der bliver behov for eksempelvis en ekspert i andelsboligsalg. Desuden satser vi stort på efter- og videreuddannelse,” fortæller hun.

Ingen kommentarer: