mandag den 24. januar 2011

En god kælder sælger huset

Stor efterspørgsel på kældre blandt huskøbere. En kælder i god stand får prisen til at stige
En kælder i god stand kan gøre et hus mere værd og nemmere at sælge det, end hvis der ikke var en kælder. Det vurderer home og flere andre ejendomsmæglere ifølge Bolius.

”Det er et stort aktiv for et hus, hvis det har en kælder, fordi mange boligkøbere opfatter en kælder som en mulighed for at få en masse ekstra plads. Det er jo klart, at hvis en villa på 90 kvadratmeter har fuld kælder, så stiger prisen, fordi boligkøberen på sin vis kan få dobbelt så meget plads," siger Lone Bøegh Henriksen, der har 10 home-forretninger.

Det betyder altså en klar merværdi for et hus, hvis der er en kælder, som er i en god stand, vurderer hun, men understreger, at det altid er helhedsindtrykket, der tæller, når man skal sælge en bolig, så det er svært at sige, hvad en kælder helt præcist kan betyde for prisen.

Lone Bøegh Henriksen mener, at en kælder altid er et plus for et hus, næsten lige meget hvilken stand den er i, fordi der er så mange muligheder for udnyttelse af den. Hun oplever i hvert fald, at kældre er utrolig efterspurgte blandt huskøbere.
Ifølge Lone Bøegh Henriksen er det især er børnefamilier, der er meget interesserede i at få hus med kælder.

Ingen kommentarer: