torsdag den 20. januar 2011

Mange mulige købere så på boliger


9. januar trodsede 400 personer eller par vintervejret og deltog i home LBHs Åbent Hus

Vintervejret var absolut ikke specielt indbydende til udendørs aktiviteter søndag den 9. januar. Alligevel var der besøgende i de fleste af de lidt over 150 villaer, som var med i home Lone Bøegh Henriksens Åbent Hus denne dag. Fremmødet i lejlighederne var til gengæld ikke overvældende, men villafolket var kommet ud.

”Sådan er det som regel. Det skyldes primært, at der er mange flere detaljer at se efter, hvis man er på husjagt – kælder, have, tag, osv. I lejlighederne er det primært beboelsesrummene, og de kan ofte vurderes ud fra billeder og oplysninger på nettet. I det hele taget er der flere fremvisninger ved villaer end ved lejligheder,” siger statsaut. ejendomsmægler og partner, Per Mørkenborg.

Især i Ballerup, Herlev og Bagsværd var interessen stor. Omkring 200 personer eller par var på besøg i de cirka 90 boliger, der på dagen havde åbne døre.

”Og det var rigtig godt spredt ud. I nogle få var der ikke besøg, men i resten havde vi 3-4 interesserede i hver,” siger Per Mørkenborg, der tilføjer, at der traditionelt er mere aktivitet ved Åbent Hus, når foråret har meldt sin ankomst.

”Dels er vejret bedre, dels giver flere dagtimer, sol og fuglefløj os mere lyst til at være udendørs,” fastslår ejendomsmægleren.

Ingen kommentarer: