tirsdag den 7. december 2010

Vi kickstarter 2011


Allerede 9. januar holder vi åbent hus i mange hundrede boliger i området
Endnu er der nogle uger til juleferiens start. Men vi er langt fra ferieklar, for hos home Lone Bøegh Henriksen og home Thomas Lausen, der i fællesskab driver 13 forretninger, har vi valgt at kickstarte 2011 med et Nytårs Åbent Hus. Det finder sted søndag den 9. januar.

Alle vores ejendomsmæglere er på stikkerne denne dag og klar til at åbne flere hundrede villaer, rækkehuse og lejligheder for interesserede. Der vil være boliger af alle typer og i alle prisklasser med i arrangementet, så hvis du er boligsøgende, kan du roligt planlægge at bruge nogle timer i selskab med homes kompetente ejendomsmæglere.

Der er ingen tvivl om, at markedet er i gang med en opblomstring efter en stille periode. Siden markedets lavpunkt i sommeren 2009 har vi oplevet en kontinuerlig stigende aktivitet i både fremvisninger og regulære handler. Det er min forventning, at tendenser vil fortsætte i 2011.

Nogle steder går det så godt, at vi rent faktisk kan konstatere, at vi mangler ”varer på hylderne”. Så hvis du går med flytteplaner, er det måske nu, du skal kontakte din lokale home-forretning og få en uforpligtende vurdering. Så kan din bolig måske nå at komme med til Åbent Hus 9. januar – hvis den da ikke er solgt forinden!

Priserne er steget lidt gennem de seneste 12 måneder. Men kvadratmeterpriserne er trods alt stadig en del lavere, end da markedet toppede for fire år siden. På landplan ligger vi 15 procent under priserne i december 2006.

Mange af de økonomiske nøgletal har rettet sig gennem 2010. Samtidig er renten stadig meget lav, så det er alt i alt et fordelagtigt tidspunkt til boligkøb.

Åbent Hus er en stor fordel for de mulige købere, der endnu ikke er helt sikre på, hvad de går efter. Det er nemlig muligt at besøge mange boliger på kort tid, og dermed får man et stort sammenligningsgrundlag.

Lone

Ingen kommentarer: