mandag den 12. juli 2010

VIP-kunder foran i køen

Kommende købere, der står i vores køberkartotek med tydelig og præcis beskrivelse af deres boligønsker, har nu mulighed for at få adgang til fremvisning af boliger, der endnu ikke er annonceret til salg. Nye regler for energimærkning betyder nemlig, at en bolig ikke må annonceres til salg, før energimærkningen er foretaget og energikonsulenten har udarbejdet energimærket og rapporten.

Normalt tager det et par uger fra bestilling til energimærket foreligger. Men vi har mulighed for at kontakte kunder i køberkartoteket ”up front”, hvis en premierebolig matcher med en kunders ønsker og behov.

Du kommer med andre ord foran i køen, hvis du over for en af vores ejendomsmæglere har tydeliggjort, hvad du helt konkret er på udkig efter. Såfremt en ny bolig matcher dine ønsker, kan vi hurtigt afslutte handlen, så snart energimærket foreligger.

For sælgerne er dette ligeledes en fordel, for det kan være med til at fremskynde en handel samt at holde omkostningerne til annoncering nede, hvis køber og sælger kan mødes allerede inden salget for alvor går i gang. Det synes vi ærligt talt er god service.

Lone

Ingen kommentarer: