onsdag den 14. juli 2010

Lær mere om forældrekøb



12. august afholder home Lone Bøegh Henriksen et aftenmøde om forældrekøb
Er du blandt de mange, der overvejer at give sønnen eller datteren en hjælpende hånd med studieboligen i form af et forældrekøb, så bør du måske overveje at deltage på vores forældrekøbsmøde på DTU om aftenen den 12. august.

Der er nemlig en lang række forhold – herunder skatteregler – man skal være opmærksom på, og på mødet vil du få masser af inspiration og mulighed for at få besvaret dine konkrete spørgsmål til emnet.

Revisor Jens Rye har selv benyttet forældrekøbsmodellen til sine egne børn, og han vil på mødet dele sine erfaringer med de fremmødte. Ekspertpanelet tæller også rådgivere fra Danske Bank og home, som vil fortælle mere om finansiering af forældrekøbte lejligheder og den generelle markedssituation for studieegnede boliger i regionen.

Efter mødet er home vært ved en let anretning i form af sandwiches og øl/vand og vin.

Ved et lignende arrangement sidste år deltog mere end 100 fremmødte, og home forventer lige så mange i år. Arrangementet er naturligvis gratis, men det er vigtigt at du tilmelder dig. Tilmeldingen er åben så længe, der er pladser – dog senest til 9. august.

Tid:
Torsdag 12. august kl. 18-20
Sted:
DTU, Anker Egelundsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby
Tilmelding:
home Søborg
mail: soeborg@home.dk
tlf: 3967 1818

Ingen kommentarer: