mandag den 21. december 2009

Et nyt år har set dagens lys

Efter nogle meget svære år med massive prisfald, lange salgstider og et historisk lavt styksalg er det min forventning, at der i 2010 vil blæse helt anderledes milde vinde på det lokale boligmarked.
Vi har i løbet af 2009 - fra et meget lavt niveau i 1. kvartal - oplevet at tallene kvartal for kvartal er blevet bedre og bedre. I 2010 vil de store skattelettelser, det meget lave renteniveau og ikke mindst et stort opsparet behov for at købe og skifte bolig for alvor være den vending, som vi har gået og set frem til.
Prisfaldene er stoppet, flere steder ser vi endda på de mindre boliger stigende priser, faldende salgstider samt en købelyst, der bevirker at udbuddet af boliger til salg er faldende.
Jeg tror på boligmarkedet og på et 2010, hvor tingene vil komme i langt bedre balance. Vi tror så meget på markedet, at vi tilbyder alle kunder solgt eller gratis. Dette betyder, at skulle vi mod forventning ikke lykkedes med salget, afholder vi alle udgifter.
Mange har afholdt sig fra at skifte bolig, dels fordi de troede at det var meget vanskeligt eller umuligt at sælge, eller fordi de frygtede at prisen var så lav, at et boligskifte ikke var attraktivt.
Hos home står vi klar til at give et kvalificeret bud på en aktuel salgspris. Vi vil med stor glæde påtage os opgaven og tage risikoen med solgt eller gratis.
Lad os sammen starte året med en aktuel vurdering af dine salgsmuligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Lone

Ingen kommentarer: