onsdag den 3. december 2014

Lækre boliger på vej i nyt Ørestad-projekt


I Ørestad Syd opfører svenske Balder bebyggelsen ”Hesteskoen” som nabo til blandt andet 8-tallet

Det svenske ejendomsselskab Balder er lige nu i fuld gang med at opføre ”Hesteskoen”, et meget moderne og attraktivt lejlighedskompleks med omkring 221 boliger til udlejning, hvoraf førte etape er indflytningsklar i marts eller april 2015. De resterende etaper færdiggøres senere på året.

Navnet ”Hesteskoen” kommer af at projektet er opført i tre længer, så alle boliger får udsigt fra den fantastiske beliggenhed ud mod de kunstigt anlagte søer og Kalvebod Fælled tæt ved Kongelundsparken.

home på anbefaling
Balder har valgt at samarbejde med home Lone Bøegh Henriksen A/S om udlejningen af boligerne.
”Vi gik ind i Danmark for cirka fem år siden, og etablerede en tæt kontakt til Sjælsø. Her havde man i forvejen et godt samarbejde med home, som Sjælsø anbefalede til os. Da vi havde mødt Lone Bøegh Henriksen og hendes kollegaer besluttede vi os med det samme for, at det også skulle være vores samarbejdspartner i København,” fortæller finanschef Marcus Hansson fra Balder.

Han tilføjer, at Balders hidtidige danske investeringer har været gode, og man forventer at det også bliver tilfældet med ”Hesteskoen”.

”Vi har gennem samarbejdet med home Lone Bøegh Henriksen fået meget vigtig sparring omkring indretning og materialevalg til det danske marked, så vores lejligheder passer til efterspørgslen i Danmark. I det hele taget har vores dialog med home været meget løsningsorienteret, og de har hjulpet os med de ting, der kan være besværlige at klare fra kontoret i Gøteborg,” siger finanschefen.

Når ”Hesteskoen” er færdig, forventer Balder at opføre et andet meget spændende projekt i København. Det er døbt ”Skibbroen” og er placeret i området Havneholmen – syd for Fisketorvet. Projektet får op mod 200 boliger, der ligger helt ned til vandet.

Ingen kommentarer: