onsdag den 26. februar 2014

Februar i forårsfest


 

Selvom kalendervinteren går helt frem til 1. marts, så er der i år mange forårstegn allerede i februar. Det var blandt andet tilfældet i søndags den 23. februar, hvor vi holdt et arrangement på Henriksholm for at fejre starten på en ny etape – yderligere 21 projektrækkehuse blev denne dag sat til salg i det attraktive område. For netop denne dag fik vi for første gang i 2014 tocifrede temperaturer og masser af sol fra en klar blå himmel. Og det blev en god dag, for 9 af de 21 huse blev reserveret med det samme.
Om det bliver starten på et lunt og solrigt forår er nok for tidligt at spå om endnu, men for det regionale boligmarked ser temperaturerne i hvert fald både gode og stigende ud. Vi mærker det i første omgang på antallet af kundehenvendelser på mail og telefon, på antallet af fremvisninger samt på antallet af ønsker om salgsvurderinger.
Statistikken bakker også op om dette, for i hele ejendomsmæglerkæden home har vi solgt 14 procent flere boliger i januar end i samme måned sidste år. Og stiller man skarpt på forretningerne under home Lone Bøegh Henriksen isoleret set, ser det endnu bedre ud, idet vi her sidst i februar ligger hele 41 procent højere end i samme periode sidste år.

Som ejendomsmægler er det naturligvis dejligt at mærke forårshumøret spire blandt de mulige kunder, både købere og sælgere, som vælger at gøre noget reelt ved flyttedrømmen. For selvom der er forskel på det lokale boligmarked fra område til område, så er min generelle opfattelser i skrivende stund, at der er mulige købere til alle boligtyper på markedet.
De mere travle tider er ærligt talt meget positivt – for boligmarkedet, for nationaløkonomien og for samfundet som helhed.

Lone

Ingen kommentarer: