tirsdag den 24. september 2013

Mange købere på boligrov


 

Haverne bugner af modne æbler lige nu – og af plukkeklare boliger.

Lighedstegnet mellem frugthaverne og boligmarkedet er, at det – måske – er tid til at plukke nu. Boligpriserne og renten er steget de seneste måneder, og det er et tegn på, at markedet er ved at vende. Samtidig breder opklaringen på boligmarkedet sig så småt ud fra København til de omkringliggende områder. Og heldigvis har mange købere fanget signalet om boliger til attraktive priser og renter, der fortsat er i den lave ende.
Mange af de boliger, der er til salg gennem de 10 forretninger under home Lone Bøegh Henriksen A/S fik besøg af nysgerrige og potentielle købere, der ville se nærmere på en specifik bolig eller blot danne sig et overblik over det store udvalg af boliger, der er til salg lige i øjeblikket.

”Mange steder var der godt besøgt, andre steder kom kun få – og nogle boliger blev slet ikke besøgt af nysgerrige. Men det er altid svært at forudsige, hvor stor succesen bliver. Men jeg er ikke i tvivl om, at der vil blive udarbejdet en stribe købsaftaler i kølvandet på Åbent Hus,” siger indehaver Lone Bøegh Henriksen.
Hun tilføjer, at seriøsiteten blandt de fremmødte var højere end ved det seneste arrangement.

”Sidste gang var der nok generelt lidt flere besøgende, men de fleste var osere. Denne gang var langt de fleste helt tydeligt aktivt søgende på boligmarkedet.  Og åbent hus kan være en fordel for mange, for hvis man ser tre-fire boliger i træk, så er det nemmere at drage direkte sammenligninger,” fortæller hun.

Ingen kommentarer: