søndag den 12. maj 2013

Kun få frygter mos på til-salg-skiltet

 
Analyse viser, at kun 13 % frygter, at deres bolig er usælgelig

Man skulle tro, at frygten var større – med de seneste års krisesnak om det danske boligmarked in mente.
Men Bolius’ Boligejeranalyse 2013 viser, at kun 13 % frygter, at deres bolig er usælgelig. Det svarer til en beskeden 9. plads ud af 16 valgmuligheder i analysen.
 
”Om boligen kan sælges, er jo et reelt spørgsmål, som boligejerne også stiller os. Og svaret er, at det heldigvis ér muligt med den rette rådgivning, så huset sættes til salg til den rigtige pris og med den helt rigtige annoncering. Konkurrencen om boligkøberne  skal afspejles i både prissætning, markedsføring og i vores arbejde med køberkartoteket,” siger Mads Ellegaard, relationschef i home.

Når det er sagt, så er der områder af Danmark, hvor det er lettere end andre at sælge hus. Lige nu er det især de større byområder, der oplever fremgang med stigende priser og flere handler, men det kræver en ekstra indsats og længere salgstid i områderne længere væk fra byerne, konstaterer home.

Mere bekymrede er boligejerne ved tanken om, at de mister deres arbejde og dermed ikke har råd til deres nuværende bolig. Det giver 25 % udtryk for.
Mest frygtet er det, at huset bliver dyrere at varme op samt at have strøm i kontakterne. Hele 43 % af de danske husejere har energiregningen på toppen af bekymringslisten, viser Boligejeranalysen.

Ingen kommentarer: