onsdag den 13. marts 2013

Spændende projekter får opmærksomhed


 
Jeg har tidligere fortalt om et forholdsvis lavt antal nye projektbyggerier gennem de senere år. Men jeg skal da lige love for, at starten på 2013 har vendt op og ned på den dagsorden.

Først havde vi den sidste søndag i februar premiere på et helt unikt projekt, Henriksholm i Vedbæk. Projektet tiltrak alene den dag omkring 500 interesserede – og siden har mange andre fået tilsendt materiale om projektet.

Nu er home Lyngby/Virum så klar til at gå i gang med salget af endnu et meget spændende projekt. Denne gang i Virum. Det er området ”Skovtofte”, der skal bygges om til boligområde gennem de kommende cirka to år. Det projekt kan du læse mere om i vores avis homenyt, der kommer i uge 12.

Som ejendomsmægler er det naturligvis dejligt at kunne præsentere nye projekter. Men det er mindst lige så dejligt at se den store interesse. Det tolker jeg som endnu et signal om, at vi har lagt de stille tider på boligmarkedet bag os. Og det er ærligt talt meget positivt – for boligmarkedet og for nationaløkonomien.
 
Lone

Ingen kommentarer: