torsdag den 7. februar 2013

Til salg-skilte skifter forhave om natten


Lørdag er den store 'skilteflytningsdag' – især hvis der er en fest i nærheden

Hvis du en dag modtager et bud på dit hus, selv om det ikke er til salg, så er forklaringen måske her: Nogen kan have nappet ejendomsmæglerens til salg-skilt fra genboen og plantet det i din plæne. Det skriver gratisavisen Metroxpress.

homes ejendomsmæglere rundt om i landet oplever jævnligt, at deres skilte fjernes.
”Tit er det bare flyttet over til genboen, men nogle gange bliver skiltene også smadret,” siger Henrik Hauthorn Jensen, der er kommunikationskonsulent i home til avisen.

Hos home betegner man den natlige leg med skilte som drengestreger.
”Lørdag er den store 'skilteflytningsdag'. Hvis der er en fest i nærheden, og nogle unge mennesker går forbi, så ryger skiltene ofte over til genboen,” fortæller home-konsulenten til avisen.
Som regel finder naboerne selv ud af at få skiltet plantet i den rigtige have igen, men andre gange ringer boligejeren, der har fået et skilt i haven, til den lokale home-forretning.
”Så henter vi selvfølgelig skiltet og får det sat op, hvor det hører til,” siger Henrik Hauthorn Jensen.


Rodet i skilteskoven får da heller ikke home-kæden til at spare på til salg-skiltene:
”De folk, der gerne vil have et til salg-skilt, de får et, og det er stort set alle. Vores skilte har QR-koder på, som købere, der går forbi huset, kan scanne med deres smartphone, hvorefter de kan se en boligvideo direkte på deres mobil. Så skiltet har også en vigtig funktion som kobling til nettet,” lyder det fra home.

Ingen kommentarer: