torsdag den 28. februar 2013

500 mødte op til Åbent hus på Henriksholm


Succesfuld salgsstart på det 220.000 kvadratmeter store naturområde Henriksholm i Vedbæk, der udvikles til attraktivt boligområde. Mere end 20 reserverede boliger og 2 solgte på premieredagen taler for sig selv.

Ib Henrik Rønje, direktør for og stifter af Kongeegen A/S, der står bag projektet er meget tilfreds over det store fremmøde:
"Premieren gik over alt forventning. Der var dagen igennem trængsel i alle kroge af den ellers meget rummelige hovedbygning, der skaber rammerne for salgsudstillingen. Interessen var godt fordelt på de forskellige boligtyper: Gårdhavehuse, rækkehuse og villaer, hvilket bekræfter os i disponeringen af området/projektet? Mange viste også interesse for boligerne i de kommende etaper, hvilket faktisk kom bag på os. Det ser ud til at markedet er klar og vi har ramt rigtigt og udviklet boliger der falder i kundernes smag - så vi fortsætter/knokler videre med fornyet optimisme."
Lone Bøegh Henriksen, indehaver af home Kgs. Lyngby/Virum, der står for salget, er ligeledes meget positiv over salgsstarten:
”Vi blev bekræftet i at hele Henriksholm området og de fantastiske boliger er noget helt særligt. Vi holder således Åbent Hus de kommende søndage på Henriksholms Allé 29 i Vedbæk fra kl. 13-15, eller efter aftale, hvor interesserede er velkommen til at komme forbi og få en snak med os- samt at kigge inden for i de fire eksisterende villaer, der er til salg."
I mere end 60 år har Henriksholm været lukket land for offentligheden. Men nu bliver Forsvarskommandoens hidtidige store naturområde i Vedbæk udviklet til et usædvanligt og eksklusivt boligområde, der færdigudbygget vil bestå af cirka 270 boliger. Bebyggelsen bliver en harmonisk blanding af villaer –heraf enkelte eksisterende villaer – rækkehuse, gårdhavehuse og ejerlejligheder. Når disse er opført, er det slut med at bygge, da det omkringliggende område er fredet og ikke må bebygges.
Læs mere om Henriksholm her.

Ingen kommentarer: