lørdag den 2. juni 2012


Fordele og ulemper ved andelsboliger
Danske Bank og home inviterer 19. juni alle interesserede til oplysningsmøde om forskellene ved køb af ejerbolig vs. andelsbolig
Er det bedst at købe andelsbolig, hvis man er ung og aldrig før har haft foden under eget bord? Er en ejerbolig en mere sikker investering? Hvilken finansiering skal jeg vælge til andelsboligkøb? Er det farligt at købe andel?

Disse spørgsmål og mange andre kan du få besvaret, hvis du tager med til informationsmødet tirsdag den 19. juni i Kuppelsalen i Laksegade 10, 1092 Kbh. K, som er arrangeret af home City i samarbejde med Danske Bank. Mødet er for alle interesserede, der er i tvivl om, hvad forskellene er på andelsboliger og ejerboliger.

Der har været en lang række sager fremme i medierne om andelsboligforeninger, som er ved at gå konkurs på grund af blandt andet voldsomt stigende udgifter. På mødet vil eksperter fortælle tilhørerne om, hvilke faldgruber man som køber skal være opmærksom på, hvis man overvejer andel som fremtidig bolig.
”Mødet er ikke fra vores side et hverken ”for” eller ”imod” andelsboliger, for begge boligtyper har fordele. Det kommer helt an på ens egen situation, hvad der er bedst i det enkelte tilfælde. Vi ønsker blot at give kunderne mere konkret og brugbar fakta om forskellene, så de bedre kan beslutte sig for, hvilken type bolig, der passer bedst til deres behov,” fortæller partner Tina Hedegaard, home City.

Mødet starter kl. 17.30 og forventes afsluttet ca. 19.30. Tilmelding kan ske til home City senest 14. juni på tlf: 3391 2291 eller mail: city@home.dk

Ingen kommentarer: