onsdag den 7. marts 2012

Boligkøbere på ’sightseeing’


På home.dk kan du nu se det hele lidt fra oven

Først kom home Boligvideo, som præsenterer boliger til salg hos home i små videoer med både underlægningsmusik og speak. Det er en stor succes, som køberne har taget til sig. Mange nyder at blive ’taget ved hånden’, vist rundt i boligen og få det hele præsenteret i stedet for at klikke frem og tilbage.

Nu følger home op på succes’en med ’to’eren’: Områdevideo.

Som noget nyt på home.dk kan du nu også se en kort præsentation af det nærområde, som den bolig, du kigger på, ligger i. Kald det bare ’sightseeing’, hvor du trækker billetten derhjemme foran skærmen. Hvor ligger de nærmeste daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser? Hvor langt er der, og hvordan kommer du derhen fra den bolig, du overvejer at købe? Det viser vi dig med home Områdevideo, hvor rundturen sker på et kort over lokalområdet. I videoen får du som boligkøber også lidt fakta om den nærmeste skole. For langt de fleste børnefamilier ved vi, at en god skole i nærheden af hjemmet betyder rigtig meget, når der skal vælges bolig.

”Der er lige nu mere end 6.500 områdevideoer online, og antal afspilninger af jeres boligvideoer er stadigt stigende. De sidste par uger har der i gennemsnit været 100.000 afspilninger per uge,” oplyser Mads Ellegaard, der er kommunikationschef i home.

Senere på foråret kommer home med endnu en områdevideo, der har fokus på blandt andet de kulturelle muligheder i boligens nærområde.

Ingen kommentarer: