tirsdag den 18. oktober 2011

Vi tager JA-hatten på


Samtlige 10 home-forretninger under home Lone Bøegh Henriksen holder ’JA-dag’ torsdag den 27. oktober, hvor man kan se nyheder, nedsatte boliger og vinde 25.000 kr. til et Svanekøkken

Er boligpriserne faldet?
Ja – når man renser for inflation, er de faktisk på niveau med priserne i 2004. Det var dengang folk sov ude foran ejendomsmæglernes forretninger for at få lov til at byde på en bolig.

Er renten historisk lav?
Ja – den er faktisk kun det halve af dengang i 2004. Og du har nu også en mulighed for at få øget sikkerhed via historisk lave, fastforrentede lån.

Er udbuddet af boliger til salg stort?
Ja – det betyder, at du kan vælge på alle hylder og kan få opfyldt din boligdrøm.

Er det muligt at gøre et godt køb?
Ja

”Trods de fire rungende ja’er og et opsparet behov for at flytte og handle bolig, oplever vi fortsat, at mange forholder sig afventende. Man kan sige; rammerne er på plads, men modet mangler måske lidt i mange familier,” fortæller indehaver Lone Bøegh Henriksen.

Vi ejendomsmæglere skal være de første til at indrømme, at krisen har kradset. Men vi må også være de første til at fortælle de gode historier og markere dem, når de er der. Det gør vi torsdag den 27. oktober, hvor alle er inviteret til JA-dag.

”Vi nægter at sidde med hænderne i skødet og vente på bedre tider på boligmarkedet. Hos home gør vi noget ekstra for at få købere og sælger til at mødes,” slår hun fast.

Der er gode historier
Og ifølge home-mægleren, er der gode historier at fortælle.
”For eksempel den om, at renten lige nu er historisk lav og udbuddet af boliger stort. Den historie er vigtig, hvis du overvejer at købe bolig. Og faktisk er huspriserne nu lige så lave som i 2004, hvor boligmarkedet nærmest var rødglødende,” siger hun.

Lone Bøegh Henriksen slår fast, at der i JA-dag også ligger et vigtigt signal til folk, der overvejer at sælge boligen.

”For sættes den rigtige markedspris fra starten, kommer der også interesserede kunder og kigger. Den rådgivning er vigtig overfor vores sælgere, og den går vi ikke på kompromis med.”

Hun opfordrer kommende boligsælgere og -købere til at tage familien under armen og troppe op til homes JA-dag.

”Vi ved, hvad der kan få køberne op af sofaen, så derfor har vi samlet en buket dugfriske boligemner, der er helt nye på markedet, plus en række boliger, der er sat ned,” siger Lone Bøegh Henriksen.

Vind 25.000 kr. til køkken
Hvis du kommer ind i home-forretningen på XXX-vej, kan du også være med i konkurrencen om at vinde 25.000 kr. til et Svane køkken, ligesom home også sørger for lidt til børnene og en forfriskning til deres forældre.

Vi ses til JA-dag i home torsdag 27. oktober kl. 10-20!

Ingen kommentarer: