mandag den 31. oktober 2011

Ny børnevenlig bebyggelse i Herlev


I Hjortespring Have er 22 attraktive rækkehuse nu klar til salg

I disse dage er bygherren ved at færdiggøre yderligere 22 attraktive træ-rækkehuse i Hjortespring Have i den nordlige ende af Herlev. Første etape på 8 huse stod klar i 2009 og blev hurtigt solgt efter færdiggørelse.

Området har en central placering i forhold til indkøb, bibliotek, kulturcenter, institutioner og idrætsfaciliteter. Med kun få minutter til Herlev Station - og buslinjer endnu tættere på - ligger Hjortespring Have bekvemt placeret for pendlere til København og Storkøbenhavns øvrige centre.

”Desuden er der kun omkring to kilometer til Hareskoven, og det har jeg som ivrig løber stor glæde af,” fortæller grundejerforeningens næstformand, Karsten Boesen Jensen, der har boet i bebyggelsen siden første etape blev afsluttet for godt to år siden.

Godt sted for børn
Næstformanden påpeger især de mange fritidsaktiviteter i nærheden som et stort plus med en totalrenoveret svømmehal, golfbanen, rideskoler, skøjtehal osv.

Han tilføjer, at Hjortespring have er et afgrænset område med gode muligheder for børnefamilier.

”Jeg har selv for nylig fået en lille datter, og jeg tror det bliver et rigtigt godt sted for hende at vokse op. I det hele taget er vi blevet meget glade for Herlev. Det virker som en kommune, hvor der er styr over økonomien og det hele,” siger han.

Husene i anden etape er opført i tre forskellige størrelser – 109, 112 eller 120 kvadratmeter – og er samtlige moderne og rummelige. Træhusene er bygget i energiklasse A2 med et lavt energiforbrug til følge - og har et rigtigt godt indeklima.

Sælges gennem home Herlev
Alle huse har en morgenterrasse mod øst med udgang fra køkkenet. Desuden er der en større terrasse og udhus mod vest, hvor beboerne kan nyde den sene eftermiddags- og aftensol. Husene er i to plan, opført med sorte træfacader og rødt tegltag.

Stueetagen er kendetegnet ved det åbne og lyse miljø med HTH-køkken med alt i hårde hvidevarer fra Siemens, rummelig entré med indbygget skab, stort og lækkert badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler, stor og åben vestvendt stue på over 30 kvadratmeter. Første salen indeholder to børneværelser med indbyggede skabe, et større soveværelse med skabsvæg samt fransk altan. Endvidere lækkert flisebadeværelse med brus. Der er gulvvarme i hele boligen og hvert rum har egen regulering.

Kontakt home Herlev, tlf: 4453 1818, for yderligere oplysninger eller aftale om en fremvisning.

Ingen kommentarer: