mandag den 3. oktober 2011

Efterår med sommerhumør


Solens stråler påvirker optimismen på boligmarkedet

For nogle uger siden siden havde vi travlt hos home LBH A/S - meget travlt! Vi havde nemlig åbne huse i langt de fleste af de boliger, der er sat til salg gennem vores 10 forretninger. Nogle steder stod de mulige købere næsten på nakken af hinanden for at se spændende boliger.

Det var dog et fåtal af boligerne, der tiltrak sig så meget opmærksomhed. De fleste steder havde man besøg af en, to eller tre familier – og nogle boliger havde slet ingen gæster.

Sådan er det med Åbent Hus, man kan ikke på forhånd afgøre, hvor stor interessen er. Men det ligger i hvert fald fast, at arrangementet kastede nogle handler af sig – ikke bare i dagene lige efter, men også her to-tre uger efter kommer der pludselig respons fra nogle af de kunder, som benyttede søndag den 18. september til at besøge flere boliger i vores område.

Så selvom der stadig er krise i samfundet, selvom der stadig er for mange arbejdsløse, så er der også en smule ”Indian Summer” på boligmarkedet. Og lige præcis ”Indian Summer” kan være nøgleordet, for gennem den sidste uge af september - hvor vejret over Danmark var fantastisk med temperaturer på 20 grader eller mere – oplevede vi en pludselig stigning i aktivitetsniveauet.

Det flotte efterårsvejr, det store boligudbud, den lave rente og ikke mindst det igennem krisen opsparede behov for flytning giver tilsammen en cocktail af positivitet, som må betyde, at mange købere og sælgere vil finde hinanden i den kommende tid. Det er ærligt talt også på tide!

Lone

Ingen kommentarer: