tirsdag den 16. august 2011

Boligvideo: Få en ’fremvisning’ på nettet


Lad mig slå det fast med det samme: Vi vil faktisk allerhelst åbne døren og give jer en personlig fremvisning…
Og til alle vores sælgere. Bare rolig, videoen kan og skal ikke erstatte vores målrettede møde med de potentielle købere til din bolig.

Vores tiltag, home Boligvideo, med videopræsentationer på alle boliger, der kommer til salg, er tværtimod en måde at skille sig ud på. Videoen giver folk på boligjagt en ekstra dimension, inden de udvælger og booker en fremvisning hos mægleren. Det betyder, at køberne i ro og mag kan sidde hjemme foran pc-skærmen og få gennemgået boligen i lyd og billeder.

Vi gør det lettere, mere levende og lidt mere lækkert for køberne frem for at skulle klikke på billeder og læse tekst. Du kan som køber læne dig tilbage sammen med familien og få det hele præsenteret. Prøv det på home.dk.
Vi håber, at videoen giver lyst til at se mere og opleve huset eller lejligheden ’live’. Boligen, haven og kvarteret omkring skaber alle de spørgsmål, som vi som ejendomsmæglere meget gerne vil svare på.
Så ring til os, hvis du vil sælge din bolig med video. Eller hvis du vil have en levende fremvisning af vores mange spændende emner til salg...

Ingen kommentarer: