onsdag den 29. december 2010

Store kæder klarer sig bedst

De store ejendomsmæglerkæder tryner de små. Ikke blot har de langt flere boliger i udbud, de er også bedre til at få dem solgt end deres konkurrenter. Det skriver Jyllands-Posten i forbindelse med en opgørelse i forbrugermagasinet Tænk.

Såvel home som et par andre store kæder har hver solgt mindst 40 procent af de huse og lejligheder, de har haft til salg i år. Derimod har en stribe mindre regionale ejendomsmæglerkæder i opgørelsen solgt under 20 procent. Ifølge avisen er home med en salgsprocent på 43,5 den absolutte duks i branchen.

Fokus og uddannelse
”Vi er godt tilfredse med udviklingen i vores salg, der er steget med 19 procent på landsplan. Vi har fokus på at have salgbare boliger på hylderne og investerer adskillige millioner i løbende uddannelse af vores medarbejdere,” siger homes kommunikationskonsulent, Michael Dalsager.
Samtidig vurderer han, at resultaterne er selvforstærkende: ”home og de andre store kæder har ganske enkelt flere boliger til salg, og køberne søger generelt derhen, hvor udvalget er mest varieret.”

”I det Grønne Område, Nordsjælland og København er situationen endnu mere positiv end landsgennemsnittet. Vi har i mine 10 home-forretninger ikke fået lagt de endelige tal for 2010 sammen, men jeg er sikker på, at vi havner pænt over det nationale gennemsnit,” siger indehaver Lone Bøegh Henriksen.

Ingen kommentarer: