fredag den 5. november 2010

Prøv vores boligspil på Facebook


Som den første ejendomsmæglerkæde i Danmark har home et boligspil, der kører på Facebook. Foreløbig spiller godt 17.000 med efter nogle uger i ’luften’, men antallet af deltagere vokser hastigt.

I home Boligspil® kan du spille mod dine venner og se, hvem der bliver ejendomskonge. I spillet handles der med boliger, som lige nu er til salg i virkeligheden hos homes ejendomsmæglere, og som lige nu får ekstra opmærksomhed på grund af spillet. Du tester dine evner til at handle, og kan rykke dig i niveauer fra ’praktikant’ til ’ejendomskonge’.

Vi vil gerne understrege, at home BoligSpil® er ren fiktion. Boligerne er virkelige nok, men selve handlen med boliger i spillet er naturligvis fiktiv og har intet med virkeligheden på boligmarkedet at gøre.

I virkeligheden ejer danskerne i gennemsnit deres hus i over 20 år, men det er der selvfølgelig ikke meget spilaction i. Vi anbefaler generelt, at man køber bolig efter et langsigtet behov og ikke som en kortfristet investering. På home.dk kan du få gode råd om at købe og sælge bolig.

Da det er første gang homes BoligSpil foregår via Facebook, har det været svært at gætte på, hvor mange, der vil spille med i år. Et forsigtigt bud, inden spillet gik i gang, var 25.000, men det tal kan vise sig at være meget for lavt, da deltagerantallet i øjeblikket vokser med op til 1.000 nye spillere om dagen.

Der er ikke sat en slutdato for home Boligspil® på Facebook, men det er planen, at det skal køre hele 2011, hvis brugerne vil være med. Vi vil udvikle spillet undervejs – ikke mindst til gavn for de brugere, der har været med gennem længere tid.

Om spillet
Man kan købe én eller flere boliger - og så gælder det om at få dem vist frem til sine venner. Hver gang der er én, der klikker ind på boligen, stiger den i værdi - og man får et ekstra beløb oven i salgsprisen, hvis en anden spiller køber boligen.
Hver dag skal der betales skat af boligernes værdi - så det gælder om at få vist frem, værdiforøget og solgt - for derved at opbygge sin pengetank. Man kan stige i niveau jo mere man tjener. Man kan spille med og mod sine venner - og resten af Facebook.

Sådan kommer du i ganghome BoligSpil® kan kun spilles på Facebook, så du skal have en profil på Facebook for at kunne spille. Du kan enten søge efter spillet i Facebooks søgefelt (skriv "home BoligSpil") - eller du kan klikke på nedenstående link:
Link til spillet, hvor du også kan læse spillereglerne.

Link til introvideo

Ingen kommentarer: