lørdag den 23. januar 2010

Gennemsigtighed styrker markedet

Den netop gennemførte offentliggørelse af alle salgspriser på boligmarkedet er efter min opfattelse endnu en styrkelse af forbrugernes beslutningsproces.

Et køb og salg af en ejerbolig er en meget stor beslutning med vidtrækkende konsekvenser for den enkelte familie. Derfor byder vi som mæglere alle relevante oplysninger velkomne.

Udover salgsprisen er der en lang række mere subjektive forhold, der spiller væsentligt ind i de fleste bolighandler.

Det er for mig at se helt afgørende, at hver enkelt handel følges helt til dørs af kompetent rådgivning, der tager sit udgangspunkt i den enkeltes behov og aktuelle situation. Hver en sten skal vendes, således at der skabes personlige løsninger hver eneste gang.

Der gør vi ærligt talt en forskel. Tag os med på råd. Med din tillid vil vi gøre vores absolut ypperste for at skabe det bedste udgangspunkt for din boligfremtid.
Lone

1 kommentar:

Allan Thomsen, Advokat sagde ...

Gennemsigtighed er et nøgleord. Alle markedsdeltagere - det gælder ikke mindst pengeinstitutter, forsikringsselskaber mv. - bør indse, at gennemsigtighed ikke alene sikre "rigtige" beslutninger, men også sikre at der kommer det rigtige forhold mellem kvalitet og pris. Det gælder uanset om det er en villa der sælges eller om forbrugeren køber rådgivning hos jer eller hos os.