onsdag den 9. december 2009

Gennemsigtighed på boligmarkedet

I den senere tid har der i nogle medier været en debat omkring offentliggørelse af aktuelle boligsalgspriser. I mit sind er der ingen tvivl. Naturligvis skal de reelle salgspriser være offentligt tilgængelige, hvis det kan have en betydning for kunden.

En bolighandel er en af de største og vigtigste beslutninger, de fleste mennesker skal tage. Beslutningen har vidtrækkende konsekvenser, og vi som ejendomsmæglere har en stor opgave i at yde den bedst mulige individuelle rådgivning, der skaber værdi for forbrugerne. En offentliggørelse af salgspriser er derfor bestemt et positivt skridt i den rigtige retning.
Det er dog vigtigt at huske, at ikke to boliger er ens. Der er forskel på beliggenhed, indretning, vedligeholdelsesstand og ikke mindst smag og behov. Derfor kan man ikke sammenligne to boliger.

Heldigvis lever vi vores liv forskelligt og sætter pris på forskellige ting. Desuden er der også forskel på vores økonomiske formåen og individuelle prioriteter.

Netop derfor har ejendomsmægleren sin berettigelse, da vi sikrer den individuelle rådgivning. Vi rådgiver kunderne ud fra deres særlige ønsker og behov, vi skaber et overblik over mulighederne. Dette giver tryghed og et godt fundament for gode handler, hvor alle er positivt tilgodeset. Det er ærligt talt til et positivt element for alle parter.

Ingen kommentarer: