lørdag den 1. november 2014

Vi vil tiltrække talenterne


Hos home Lone Bøegh Henriksen A/S arbejdes der konstant på at gøre morgendagens ejendomsmæglere til branchens bedste.

Selvom vi hos home Lone Bøegh Henriksen A/S i dag hører til blandt eliten i ejendomsmæglerbranchen, så hviler vi ikke på laurbærrene.
Vi arbejder konstant på at optimere både kundetilfredsheden og medarbejdertilfredsheden. De to elementer går nemlig hånd i hånd, for arbejder man i en succesfuld virksomhed, så er tilfredsheden i jobbet naturligvis stor. Og vi tænker også fremadrettet, for eksempel i forhold til rekruttering af de bedste talenter, der kan bliver morgendagens stjerner.
Hvert år ansættes en stribe trainees i virksomheden, og mange af dem har allerede stiftet bekendtskab med home Lone Bøegh Henriksen A/S gennem en tre måneders praktikperiode.

Vi tager typisk fire-fem elever i praktik to gange om året, og vi går fortrinsvis efter professionsbachelors og finansøkonomer, for de har efter vores mening de bedste forudsætninger for at blive dygtige ejendomsmæglere. Er de lidt flittige, kan de færdiggøre deres uddannelse på to år, og på den måde få titlen 'ejendomsmægler' trykt på visitkortet."

Ingen kommentarer: