mandag den 30. december 2013

Få en salgsvurdering og vind en hængekøje


Bestiller du en salgsvurdering, er du med i konkurrencen om en lækker Fatboy

Går du med planer om at sælge din ejerbolig – eller ønsker du måske i første omgang blot at få en fornemmelse af, hvad din bolig er værd – så kan du ganske gratis bestille en salgsvurdering hos home Lone Bøegh Henriksen A/S.
Blandt de boligejere der bestiller en salgsvurdering i en af vores 11 forretninger senest 31. januar, trækker vi en heldig vinder, som modtager en lækker Fatboy hængekøje.
Vi fortsætter konkurrencen i februar og marts, hvor vi også trækker en vinder hver måned. Dermed kan tre familier senere på året nyde sommeren på en lidt mere behagelig måde.
Vores forretninger er placeret i henholdsvis Lyngby, Virum, Holte, Ballerup, Herlev, Søborg, Bagsværd, Hillerød, Frederiksværk, Helsinge og Kbh. City. Det er underordnet i hvilken af disse forretninger, du bestiller salgsvurderingen.

Let og ubesværet
En Fatboy hængekøje kan alt det ingen andre kan - rumme en hel familie, pakkes sammen og tages med. Og så kan den tilmed tåle at blive brugt og snavset, for den er let at rengøre og med den praktiske bæretaske, der medfølger, så er den ikke alene let at medbringe til stranden, på campingpladsen eller hos vennerne, men den er også let at pakke sammen, hvis du lige har brug for den ekstra plads på terrassen.

Ingen kommentarer: