onsdag den 20. februar 2013

Spændende boligprojekter ser dagens lys


Siden 2008 har mange af boligmarkedets professionelle aktører opereret på lavt niveau. For selvom der jævnligt har været udbudt nye projekter, så har tempoet været moderat. Men nu sker der igen noget på området.
Seneste skud på stammen er et helt unik projekt, Henriksholm i Vedbæk, som holder Åbent Hus på søndag. Der er tale om helt særlige både nye og eksisterende boliger i særdeles historiske rammer i Vedbæk. Boligerne sælges gennem home Lyngby, og du kan se mere om boligerne her.

Blandt investorer, projektudbydere og entreprenører har home Lone Bøegh Henriksen gennem en årrække været en effektiv og professionel samarbejdspartner omkring salg af de enkelte boliger – blandt andet ved Havneholmen, Margretheholmen, Lyngby Søpark, Hjortespring Have og Søborg Huse.
Ud over Henriksholm kan vi snart præsentere endnu et spændende projekt med fremragende beliggenhed. Det fortæller vi mere om i næste måned.

Efter fem års behersket aktivitet er der nu igen så meget tro på konjunkturerne, at både de privates og de professionelles engagement er stigende, og det er ærligt talt rigtig godt nyt for markedet.

Lone

Ingen kommentarer: