onsdag den 12. september 2012

Spændende projekt i historiske rammer i Vedbæk

Rydningen af Henriksholm-området i Vedbæk er i fuld gang. I den kommende weekend har du mulighed for at opleve det spændende område på egen hånd

Henriksholm har nu fået sin egen hjemmeside. Kig inden for og læs om bl.a. områdets historie, udviklingsplanerne, de forskellige boligtyper der opføres og de fem eksisterende villaer, der inden længe udbydes til salg.

Henriksholm-området har stået ubenyttet i adskillige år, hvorfor krat, budskads m.m. har fået lov til at vokse vildt. Projektudbyderne er derfor nu i fuld gang med at trimme flere områder så disse åbnes op, således at kommende beboere kan danne sig et indtryk af den fantastiske udsigt området byder på.
I anledning af kulturfestivalen Golden Days, med temaet 1950'erne og den kolde krig, åbnes bunkeren, bygningen '8-tallet' og området ved den tidligere Forsvarskommando i Vedbæk, Henriksholm, for offentligheden. Det sker den 15. og 16. september.
Der bliver mulighed for at bevæge sig rundt på afmærkede ruter i såvel bunkeren og 8-tallet, samt på egen hånd at gå rundt og fornemme området og dets mange kvaliteter. Repræsentanter for Henriksholm Boliger er til stede i 8-tallet med informationer om bl.a. udviklingsplanerne for området, de forskellige boligtyper der opføres m.m. Samtidig vil der være mulighed for at kigge inden for i de fem eksisterende villaer, der inden længe udbydes til salg.

Læs mere om Golden Days arrangementet her - arrangeret af Rudersdal Kommune.

Ingen kommentarer: