onsdag den 25. januar 2012

Flyt i nyt i Gyngemosen


Sjælsø og home starter nu udlejningen af de første lejligheder i det helt nye lejlighedskompleks Søborg Huse i det tidligere TV-Byen

De første 40 af foreløbig 98 moderne, lyse og lækre lejligheder i den helt nye bebyggelse Søborg Huse er klar til indflytning fra midten af maj måned. Sjælsø er i disse uger i gang med at finpudse de sidste finesser, inden de første 40 familier kan flytte ind i det attraktive og bynære etagebyggeri, der samtidig er tæt på naturen.

De 40 lejligheder er en del af i alt 98 boliger fordelt på to blokke, som første etape af Søborg Huse består af. Senere kommer yderligere to blokke til, der vil bringe antallet af lejligheder i bebyggelsen op på 210.

Alle lejligheder er lyse og moderne indrettet med gode materialer. Størrelsen er fra 87 til 102 kvm. fordelt på tre- og fire-værelses boliger med fri udsigt over det tilstødende villaområde. Der er etableret varmegenvinding i bebyggelsen, hvilket sikrer beboerne et lavt varmeforbrug. Stuelejlighederne får terrasse og en lille have, mens alle øvrige lejligheder har altan. Huslejeniveauerne går fra 8.900 til 11.600 kr. om måneden.

”Vi starter udlejningen allerede på søndag, og der skal nok blive stor interesse. Erfaring fra tidligere salg og udlejningen i Gyngemosen har vist, at det er et attraktivt område, som mange gerne vil flytte til – både de unge, børnefamilierne og de mere modne,” fortæller Lone Bøegh Henriksen, home Søborg/Dyssegaard, der varetager udlejningen for Sjælsø.

Området husede tidligere TV-Byen, inden DR flyttede til Ørestad, og siden har Sjælsø nænsomt forvandlet området til et helt nyt boligområde med omkring 700 boliger – fordelt på både lejligheder og huse - velfungerende daginstitutioner samt indkøbsmuligheder. Desuden er der etableret flere grønne områder og en kunstig sø, som giver Gyngemosen den helt rigtige balance.

Søborg Huse er tegnet af Tegnestuen Vilhelm Lauritzen, som for øvrigt også tegnede den oprindelige TV-Byen.

På søndag mellem kl. 11.00 og 12.30 holder home Åbent Hus i Søborg Huse.

Se meget mere om Søborg Huse på her – eller kontakt home Søborg/Dyssegaard på tlf: 3967 1818

Ingen kommentarer: