torsdag den 14. juli 2011

Værsgo, lejligheden er fra mor og far

Vi vil alle det bedste for vores børn. Også når de flytter hjemmefra. Det forstår jeg godt, og det mærker vi også i vores forretninger med studieegnede lejligheder til salg.
En lejlighed købt af mor og far er i dag ret almindeligt, og det er langt fra håbet om en guldrandet investering, der motiverer til købet. Det er derimod ønsket om en god og tryg studiebolig til børnene. Det handler i høj grad om ro, både for barnet under studierne og i maven hos forældrene. Man kan kalde det et personligt velgørenhedsprojekt at investere i sine børn.
Selvfølgelig betyder det også noget, at forældrekøb er en rigtig fornuftig økonomisk løsning – og at lejligheden på sigt kan stige i værdi. Priserne er fornuftige og lavere end på toppen, og renten er fortsat ret lav, selv om den er steget lidt på det seneste.
Tusindvis af unge starter på studiet om kort tid, og mange er allerede på boligjagt. De første nyheder om få ledige og dyre lejeboliger og snyd på lejemarkedet har allerede været bragt.

Vi tager dig gerne med på en bytur rundt til vores lejligheder til salg. Men inden da, kan du kigge ind på home.dk og afprøve vores unikke forældrekøbsberegner, hvor man med udgangspunkt i en konkret home-lejlighed kan se, hvad lejligheden vil koste som forældrekøb.

Du er også meget velkommen til et af vores to

informationsmøder om forældrekøb.
Lyngby
Tid: Onsdag 3. august kl. 18-20.30
Sted: Danske Bank Lyngby, Lyngby Hovedgade 25, 2800 Kgs. Lyngby
Tilmelding: Til home Lyngby/Virum på mail: lyngby@home.dk eller tlf: 4523 2444

København
Tid: Onsdag 17. august kl. 18-20.30
Sted: Kuppelsalen, Laksegade 10, 1063 Kbh. K.
Tilmelding: Til home København City på mail: city@home.dk eller tlf: 3391 2291

Lone

Ingen kommentarer: